Våra rum

En översikt över alla rum på Kastellet. 

ENKELRUM

Alla våra rum kan användas som enkelrum, vi reducerar priset på våra dubbelrum om det används för en person.

Våra dubbelrum har utsikt mot Borggården och har två separata sängar som enkelt kan skjutas ihop om man önskar, rummet är ca 15 kvm.

DUBBELRUM

Våra dubbelrum har utsikt mot Borggården och har två separata sängar som enkelt kan skjutas ihop om man önskar, rummet är ca 15 kvm.

DUBBELRUM HAVSUTSIKT

Våra dubbelrum med havsutsikt har utsikt mot norra Vaxholms fjärden och har två separata sängar som enkelt kan skjutas ihop om man önskar, rummet är ca 20kvm.

TREBÄDDSRUM ECONOMY

Våra trebäddsrum Economy har begränsad utsikt mot mur och har tre separata sängar som enkelt kan skjutas ihop om man önskar, rummet är ca 20kvm.

TREBÄDDSRUM HAVSUTSIKT

Våra trebäddsrum med havsutsikt har utsikt mot norra Vaxholms fjärden och har tre separata sängar som enkelt kan skjutas ihop om man önskar, rummet är ca 20kvm.

FAMILJERUM ECONOMY

Våra Familjerum Economy har begränsad utsikt mot mur och har fyra separata sängar som enkelt kan skjutas ihop om man önskar, rummet är ca 20kvm.

FAMILJERUM HAVSUTSIKT

Våra Familjerum med havsutsikt har utsikt mot norra Vaxholms fjärden och har fyra separata sängar som enkelt kan skjutas ihop om man önskar, rummet är ca 20kvm.

EGEN AVDELNING

Paketerbjudande med tre trebäddsrum, ett dubbelrum samt ett sällskapsrum med soffa, fåtöljer, TV, vinkyl.

GEMENSAMMA FACILITETER

Samtliga rum på Kastellet har dusch och wc i korridor i nära anslutning till rummen. I huvudbyggnaden finns det på varje våningsplan tre separata dushcar/wc samt en separat wc.

I den egna avdelningen finns en dush/wc samt en separat wc.